tag:blogger.com,1999:blog-2093023930504599441.post4491074684270496248..comments2024-03-10T12:19:45.055+01:00Comments on <center>herbata blog</center>: 老 白毫銀針 Lao Baihao Yinzhen ; Biała herbata z 2006r.; specjalne przygotowanie.冬竹http://www.blogger.com/profile/08244222666606612842noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-2093023930504599441.post-65212395133113712812016-03-18T08:55:04.006+01:002016-03-18T08:55:04.006+01:00Wlasnie.....tak !Wlasnie.....tak !冬竹https://www.blogger.com/profile/08244222666606612842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2093023930504599441.post-60097173269128799062016-03-07T09:55:39.392+01:002016-03-07T09:55:39.392+01:00z mojego niewielkiego doświadczenia herbacianego w...z mojego niewielkiego doświadczenia herbacianego wiem, że białe herbaty są wyjątkowo kapryśne i wymagają niezwykłej cierpliwości w ich przygotowaniu; lubią gdy poświęca się im czas, gdy cierpliwie czeka się na odpowiednią temperaturę wody, gdy pozwoli się im pomoczyć trochę w wodzie...a czas, gdy ma się go do swobodnej dyspozycji, sprzyja i rozważaniom filozoficznym, i praktykowaniu sztuki, i nauce... jak tu nie kochać herbaty? ;)Anonymousnoreply@blogger.com