Herbata otrzymana od Shogo Hirano wlasciciela Hirano-en - z rejonu Kakegawa (掛川 ) w Shizuoka . Hirano-en moze poszczycic sie dluga historia w uprawie i produkcji herbaty - prowadzonej od 5ciu pokolen.
大注目をされます。
Obeny wlasciciel -przedstwiciel firmy Hirano- en pan Hirano opowiedzial dlaczego " 松五朗 ー極 Matsugoro -kyoku" -jest najbardziej wartosciowa pracochlonna w produkcji herbata.
Aby liscie byly bogate w aminokwasy na tydzien przed zbiorem zacienia sie jej - dzieki temu powstaje herbata specjalnej troski - niemozliwa do masowej produkcji.
Przy temperaturze ok. 60C po 10 sekundach
otrzymujemy bogaty w smak i aromat napar - gdzie kolor jest zoltawy.
大注目をされます。
Obeny wlasciciel -przedstwiciel firmy Hirano- en pan Hirano opowiedzial dlaczego " 松五朗 ー極 Matsugoro -kyoku" -jest najbardziej wartosciowa pracochlonna w produkcji herbata.
Aby liscie byly bogate w aminokwasy na tydzien przed zbiorem zacienia sie jej - dzieki temu powstaje herbata specjalnej troski - niemozliwa do masowej produkcji.
Przy temperaturze ok. 60C po 10 sekundach
otrzymujemy bogaty w smak i aromat napar - gdzie kolor jest zoltawy.
Hirano-en nie ma niestety swojej strony internetowej po angielsku do zwiedzenia jest tylko japonska strona Hirano-en - gdzie mozemy przecztac o 単一農園 Tan-itsu Nouen- czyli o wytwarzaniu herbaty z jednego ogrodu herbacianego i nie robienia mieszanek z innymi herabtami twz. blending.
Piękne listki na pierwszym zdjęciu! Ten kolor i połysk zapowiadają magiczne doznania.
OdpowiedzUsuń