Zapłaciłem za warsztaty gdzie otrzymałem dokumentację jak określić smak herbat 100% oksydowanych.
W krajach Azji Wschodniej nie ma problemu z nazewnictwem i ogólnie podejście do spraw herbacianych jest mniej skomplikowane.
Warsztaty nie były szczególnie ciekawe. Teksty oparte na międzynarodowej nomenklaturze używanej przez światowe firmy typu Lipton. To nie moje klimaty aczkolwiek dobrze mieć doświadczenia z takimi herbatami.
Z całej tej imprezy najbardziej przyjemnym punktem był lancz...
posiłek japoński czyli washoku.
dodatkowo pojawiła się ręcznie zrobiona herbata kama-iri.
Jak jak widać to nie sencha.
W krajach Azji Wschodniej nie ma problemu z nazewnictwem i ogólnie podejście do spraw herbacianych jest mniej skomplikowane.
Warsztaty nie były szczególnie ciekawe. Teksty oparte na międzynarodowej nomenklaturze używanej przez światowe firmy typu Lipton. To nie moje klimaty aczkolwiek dobrze mieć doświadczenia z takimi herbatami.
Z całej tej imprezy najbardziej przyjemnym punktem był lancz...
Nie często ma się okazje na skosztowanie czegoś unikalnego.
posiłek japoński czyli washoku.
dodatkowo pojawiła się ręcznie zrobiona herbata kama-iri.
Jak jak widać to nie sencha.
Komentarze
Prześlij komentarz