.
Obecnie - w Tokio trwa pora deszczowa Tsuyu (梅雨) - nie jest to zbyt przyjemny okres kiedy wszystko staje się wilgotne , dokucza parne。。。 powietrze gdzie temperatura sięga 30 C.
Słodycze - imitacja zielonej śliwki Ume - kryształ ma wprowadzać efekt chłodu.
Pora roku , pogoda , to wszystko brane jest pod uwagę podczas praktykowania sztuki herbaty Chanoyu.
Czerwcowe miseczki chawan ( czytaj ćiałan) - w czewcomym nastroju ( ale nie moim) _
Sprzęty , naczynia, słodycze wszytko powinno pomagać wspomagać ten niezbyt przyjemny okres a właściwie ukazać urok pory deszczowej.
Zapowiada się dłuższy pobyt do lipca czyli będzie możliwość doświadczenia letnich przygotowań herbaty.
W pokoju herbaty Chashitsu (茶室 ) we wnęnce tokonoma - " płynie łódka po rzecze - chłodna woda"
Z tego artykułu dowiedziałem się bardzo dużo. Polecę ten artykuł znajomemu.
OdpowiedzUsuńBuy poe currency - Witam ...
OdpowiedzUsuńZ jakiego artykułu dowiedziałes się bardzo dużo ? . Polecasz ten artykuł znajomemu?